Ελευθερίου Βενιζέλου 3, Αίγινα 18010, Αττική
22970 71084
http://www.tavernavakhos.gr/

ΒΑΚΧΟΣ

Ταβέρνα

Στην πανέμορφη Αίγινα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Βάγια θα βρείτε την ταβέρνα μας “o Βάκχος” όπου σας περιμένει καθημερινά από νωρίς το μεσημέρι για να σας προσφέρει μοναδικά φαγητά στις καλύτερες τιμές. Από το 1979, η ταβέρνα μας δεν έχει σταματήσει να προσφέρει σε τουρίστες και ντόπιους μία μοναδική γευστική εμπειρία.

Μέσα σε ένα περιβάλλον όπου η παράδοση και η φιλική εξυπηρέτηση αποτελούν τις βασικές μας προτεραιότητες, σας περιμένουμε για να περάσετε μαζί μας μοναδικές στιγμές διασκέδασης, με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και ντόπιο κρασί ή τσίπουρο.

Το μενού μας αποτελείται από πλούσια ορεκτικά και μερίδες από ψητά της ώρας, μαγειρευτά φαγητά από τα καλύτερα υλικά και άλλες γεύσεις της Μεσογειακή κουζίνα, που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Με επιμονή στην πολύ δυνατή πρώτη ύλη, με λαχανικά από τον κήπο μας για να προσφέρουμε πάντα αγνά πιάτα, αλλά και με τον σεβασμό προς τον πελάτη, κερδίσαμε πολύ σύντομα την εμπιστοσύνη αρκετών φίλων – πελατών που επισκέπτονται την ταβέρνα μας τακτικά.

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Ελευθερίου Βενιζέλου 3,Αίγινα

GPS:

37.7651765, 23.5333587

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-