Κώστα Βάρναλη 61, Μεταμόρφωση 14452
2102840506
Υπεύθυνος: Κα Μπασδάρα Μαρία
labeto.gr

Λαμπετώ

Βρεφονηπιακός Σταθμός-Νηπιαγωγείο

Ο παιδικός σταθμός Λαμπετώ λειτουργεί στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής εδώ και 19 συναπτά έτη, συγκεκριμένα από το 1992.

Έχοντας κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια ψηλά τον πήχη της ποιότητας για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους μικρούς του φίλους, καταφέραμε να περάσουμε στους γονείς την αίσθηση πως τα παιδιά τους βρίσκονται σε έμπειρα και ασφαλή χέρια κατά την παραμονή τους στο κέντρο μας.
Οι ηλικίες των παιδιών που αναλαμβάνουμε, και για τις οποίες είμαστε πλήρως καταρτισμένοι, είναι από βρέφη δύο μηνών και άνω (βρεφονηπιακό τμήμα) έως και την ηλικία των έξι, καλύπτοντας συνολικά το φάσμα των παροχών που είναι απαραίτητες ώστε τα παιδιά να ακολουθούν τα σωστά πρότυπα για όσο καιρό βρίσκονται μαζί μας.

Το 2010 μεταφερθήκαμε στις νέες εγκαταστάσεις μας, οι οποίες πληρούν όλες τις απαραίτητες και μοντέρνες προδιαγραφές, με στόχο να  συνεχίσουμε να παρέχουμε στα παιδιά τις υπηρεσίες μας σε ακόμα υψηλότερο βαθμό ποιότητας καθώς και να διασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους για την είσοδό τους στα σχολικά χρόνια.

Σ’ ένα περιβάλλον λοιπόν σύγχρονο, φιλικό και οικογενειακό, φροντίζουμε την ανατροφή, αλλά και την εκπαίδευση των μικρών μας μαθητών με κεντρικό άξονα την αγάπη μας γι’ αυτούς, γιατί πολύ απλά αυτό που κάνουμε μας γεμίζει ικανοποίηση, χαρά και περηφάνια.

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Κώστα Βάρναλη 61 Μεταμόρφωση

GPS:

38.0617499, 23.7684262

Τηλέφωνο:
E-mail:

-

Ιστός: