Περικλή Σταύρου 13, Νέο Ψυχικό 11524, Αττική
210 6985966
[email protected]

www.facebook.com/home.php
http://www.kontoes.gr/

Δρ. Παρασκευάς Κοντοές

Πλαστικός Χειρουργός

O Δρ. Παρασκευάς Π. Κοντοές, γεννήθηκε στην Αθήνα.

Απόφοιτος του Βαρβακείου, της Φαρμακευτικής και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ακολούθησε το πάθος του για την πλαστική χειρουργική. Ορεινός Αρκάς, ασυμβίβαστος και τελειομανής, είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και μαθήτευσε δίπλα στα Ιερά Τέρατα της Πλαστικής Χειρουργικής, επί σειρά ετών, από το Harvard των Ηνωμένων Πολιτειών και το Rio de Janeiro της Βραζιλίας, στο Λονδίνο, όπου έκανε την βασική του εκπαίδευση, και σε άλλες χώρες αναζητώντας πάντα το καλλίτερο με σκοπό την αρτιότερη αντιμετώπιση των ασθενών του.

Είναι ένας από τους ελάχιστους πλαστικούς χειρουργούς, που ασχολείται με πάθος, με ολόκληρο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής, από την Επανορθωτική έως την Αισθητική Πλαστική Χειρουργική.

Είναι Ιδρυτικό Μέλος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αισθητικής Χειρουργικής Laser, (ESLAS, www.eslas.com) γνωστός διεθνώς για την έρευνα και τα επιτεύγματά του στον τομέα αυτό.

Υπήρξε ο πρώτος Πλαστικός Χειρουργός, που εφάρμοσε στην Ελλάδα (1994) τη γνωστή, τώρα πλέον, μέθοδο Full Face Laser Resurfacing, με Laser Ultra Pulse, είναι από τους πρωτοπόρους των combined techniques (συνδυασμένων τεχνικών Laser και κλασικής Πλαστικής Χειρουργικής) στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Ιδρυτής της Laserlight Clinic το 1996 (που αποτέλεσε τον οδηγό για την εισοδο στη ζωή μας των ιατρικών κέντρων Laser και ομορφιάς) , αρχικά στο Κολωνάκι και τώρα πια στο Ψυχικό, όπου λειτουργεί τα μη χειρουργικά Laser, ενώ υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος το 1997, του τμήματος Laser Αισθητικής Χειρουργικής του Θεραπευτηρίου «ΥΓΕΙΑ», πρωτοποριακά στον ιδιωτικό Νοσοκομειακό τομέα, όπου γίνονται οι επεμβάσεις γενικής πλαστικής χειρουργικής και χειρουργικών Laser.

Έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών ερευνητικών και κλινικών εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και προσκαλείται σε διεθνή συνέδρια παγκοσμίως για διαλέξεις σε τεχνικές που έχει καθιερώσει ο ίδιος στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής.

Είναι διευθυντής της κλινικής Πλαστικής Αισθητικής Χειρουργικής και Laser του Νοσοκομείου “ΥΓΕΙΑ” και ιδρυτής και Πρόεδρος του ομίλου DrK Medical Group Διεθνώς γνωστός με την αναγνωρισμένη προσωπική μέθοδο βλεφαροπλαστικής χωρίς τομές και με ανάρτηση του κάτω βλεφαρου (Single Suture Traction Technique –SSTT) Εθνικός Γραμματέας της International Society of Aesthetic Plastic Surgery, (ISAPS, www.isaps.org)

Πρόσφατη αναγνώριση του επιστημονικoύ και διδακτικού του έργου η ανακήρυξή του σε Καθηγητή και Επισκέπτη Καθηγητή της ISAPS (ISAPS Professorand Visiting Professor, www.isaps.org )

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Περικλή Σταύρου 13 Ψυχικό

GPS:

37.9980285, 23.7687026

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-