Σωκράτους 4, Άγιος Στέφανος 14565
2106219380
  6947437405
Υπεύθυνος: Κος Παρασκευαϊδης Χρήστος
parobg.com

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος

Master στη Γυναικεία Αναπαραγωγή

Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Επιστημονικός συνεργάτης Μαιευτηρίου «ΙΑΣΩ»

www.parobg.com

Ο Χρήστος Ε. Παρασκευαίδης αποφοίτησε το 2003 από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Έκτοτε εργάστηκε επί μία επταετία σε μεγάλα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, όπως στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ), στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» και στη Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Μαιευτηρίου Αθηνών «Έλενα Βενιζέλου», όπου και διετέλεσε ιατρικό έργο στο Τμήμα Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης, στο Ουροδυναμικό Τμήμα, καθώς και στη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης (IVF).

Συμμετείχε επί μία διετία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε το τίτλο του Master of Science.
Είναι Εκπαιδευτής Μαιευτήρων-Γυναικολόγων ιατρών στο Διεθνές Σεμινάριο Advanced Life Support in Obstetrics (ALSO) για το Μαιευτικό Επείγον.
Είναι πιστοποιημένος ιατρός για τη διενέργεια Κολποσκόπησης από τo European Federation for Colposcopy (EFC) και την Ελληνική Εταιρεία ΠαθολογίαςΤραχήλου, Κολποσκόπησης και Εφαρμογών Laser.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου, Κολποσκόπησης και Εφαρμογών Laser.
Συμμετέχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια Μαιευτικής-Γυναικολογίας και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ιατρικά περιοδικά.
Από το 2012 δέχεται τις ασθενείς του στο πλήρως εξοπλισμένο ιδιωτικό του ιατρείο, στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Εργάζεται επίσης στο Μαιευτήριο «ΙΑΣΩ»και «ΛΗΤΩ» και είναι επιστημονικός συνεργάτης του Μαιευτηρίου «ΓΑΙΑ».

Ειδικεύεται σε τομείς όπως Κυήσεις Υψηλού Κινδύνου, Υπογονιμότητα – Στειρότητα και Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Παθολογία του Τραχήλου-Κολποσκόπηση, Γυναικολογική Ενδοκρινολογία, Ακράτεια Ούρων και
Διαταραχές του Πυελικού Εδάφους. Στόχος του είναι η παροχή υψηλού επιπέδου επιστημονικά τεκμηριωμένης περίθαλψης, προσαρμοσμένης στην ιδιοσυγκρασία και τον ρυθμό ζωής της κάθε ασθενούς ή εγκύου.

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Σωκράτους 4, Άγιος Στέφανος

GPS:

38.14080170538986, 23.859957593885497

Τηλέφωνο:
E-mail:

-

Ιστός: