Λεωφόρος Ηρακλείου 507, Νέο Ηράκλειο 14122, Αττική
210 2835552
www.facebook.com/home.php

ALEXANDROS COIFFURE

Ο Hair specialist Αλέξανδρος δημιουργεί πρωτότυπες ιδέες σε τεχνικές κομμωτικής και χρωματισμούς για κάθε σύγχρονη γυναίκα και άνδρα. Έχει σπουδάσει την τέχνη της κομμωτικής στην Ευρώπη απο μεγάλους μέντορες στο χώρο της όπου έχει αποκτήσει μοναδική εμπειρία και κατάρτιση. Έχει εργαστεί σε πολλούς επώνυμους οίκους κομμωτικής όπου έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία.
Ο Αλέξανδρος έχει επιλέξει και έχει εκπαιδεύσει την έμπειρη ομάδα του ώστε να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες του.
Oι έμπειροι κομμωτές του Coiffure Αλέξανδρος έχουν την ικανότητα, την φαντασία και την δημιουργικότητα ώστε να ταιρίαζουν το χτένισμα, το κόψιμο και τον χρωματισμό της δικής σας επιλογής στον τύπο και την προσωπικότητά σας. Στόχος η απόλυτη ικανοποίησή σας μέσα απο ένα ολοκληρωμένο και δημιουργικό αποτέλεσμα.
Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας βιολογικά προιόντα ώστε να μπορούμε να εγγυώμαστε κορυφαία αποτελέσματα. Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι η ενημέρωση και η συνεχής εξέλιξη στο χώρο της κομμωτικής που οδηγεί σε αποτέλεσμα πρόκληση στη μόδα και την φαντασία. Με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας δημιουργούμε τον πιο λαμπερό εαυτό σας!

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Λεωφόρος Ηρακλείου 507 14122 Νέο Ηράκλειο

GPS:

38.0622447, 23.7748458

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-