Βάθεος 19-21, Αμπελόκηποι 11521, Αθήνα
2106453030
Υπεύθυνος: Κος Νίκος Καγιαράς
[email protected]
okouvalitis.gr

Ο ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ
MINI MARKET
Περιοχές διανομής: Εξάρχεια, Γκύζη, Πολύγωνο, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, Δεξαμενή, Χίλτον, Αμπελόκηποι, Ελληνορώσσων, Γουδί, Κέντρο.
Κόστος ελάχιστης παραγγελίας 5€
Στα ράφια του ίδιου μαγαζιού πριν από τριάντα χρόνια υπήρχαν μασουράκια με κλωστές και βελόνες πλεξίματος.
Τη «σκυτάλη» όμως που πήρε από τη μητέρα του ο κ. Νίκος Καγιάρας την πήγε πολύ μακριά. Προσάρμοσε απόλυτα τα «ψιλικά» στις σύγχρονες απαιτήσεις, όχι μόνο ως προς το εμπόρευμα, αλλά και ως προς την οργάνωση.
Έγινε ο «Κουβαλητής», κατοχυρωμένος μάλιστα και με την κατάθεση του τίτλου στο Επιμελητήριο, που φέρνει, από νωρίς το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα, στο σπίτι τα ψώνια που πολλοί δεν προλαβαίνουν να κάνουν ελλείψει χρόνου.
Με ένα τηλεφώνημα ο «Κουβαλητής», που βρίσκεται στην οδό Βαθέως στους Αμπελοκήπους, εξυπηρετεί μια μεγάλη ακτίνα, φέρνοντας τυποποιημένα τρόφιμα, απορρυπαντικά, χαρτικά, ποτά και πολλά ακόμη μικροπράγματα στην πόρτα του σπιτιού ακόμα και στις 12.00 το βράδυ!
«Λόγω της ιδιόμορφης ζωής μας, υπάρχουν ιδιαίτερες ανάγκες», σημειώνει ο ιδιοκτήτης. Το φυλλάδιο με τα προϊόντα τα οποία έχει τη δυνατότητα να προμηθεύει στους καταναλωτές γίνεται ανάρπαστο, ενώ καθημερινά έχει ένα σταθερό πελατολόγιο στο οποίο φέρνει συγκεκριμένες ώρες εφημερίδα και τσιγάρα.
Μάλιστα, ο «Κουβαλητής» πάει και σε εταιρείες, εξυπηρετώντας όσους δουλεύουν περισσότερες ώρες απ’όσες λειτουργεί ένα σούπερ μάρκετ.
Η αρχική ιδέα γεννήθηκε από την εξυπηρέτηση που έκανε σε ηλικιωμένους γείτονες, στους οποίους έφερνε στην πόρτα τους ό,τι του ζητούσαν.
Ανταποκρινόμενος στα δεδομένα του σύγχρονου τρόπου ζωής, αποφάσισε να διευρύνει τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας του μίνι μάρκετ και τελικά να κάνει κατ’ οίκον παραδόσεις ακόμα και τα μεσάνυχτα, για όσους γυρίζουν σπίτι αργά και διαπιστώνουν ότι είναι άδεια τα ντουλάπια και το ψυγείο τους.
Ο κ. Καγιάρας εκδίδει τέσσερα διαφορετικά φυλλάδια τον χρόνο, στα οποία συμπεριλαμβάνει και εποχικά προϊόντα, ενώ υπόσχεται ότι σύντομα θα υπάρχουν διαθέσιμα και στο διαδίκτυο.

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Βάθεος 19-21 Αμπελόκηποι

Τηλέφωνο:
Ιστός: